OM OS

Bag JJ Byggeservice

Før JJ Byggeservice

Jørgen Jørgensen startede i byggebranchen som 16 årig, og arbejde ved Jord og Beton som arbejdsdreng. I de efterfølgende 8 år arbejdede han som arbejdsmand, hvor han udførte alle slags opgave, lige fra håndtering af entreprenørmaskiner til oppasning af murer, hvorefter Jørgen fik en læreplads i 1996 hos Vestjysk Murer og Entreprenører. Jørgen blev allerede udlært i 1999, og blev sjakbajs ved JCN A/S i Vildbjerg og efterfølgende ved Bjarne Ørts og Co. A/S. Ved Bjarne Ørts og Co. A/S fik Jørgen ansvaret for læredrengenes uddannelsesforløb, og fungerede desuden som pladsformand.

I 2008 begyndte Jørgen på bygningskonstruktør uddannelsen i Holstebro, og blev færdig i januar 2012.

I 2013 blev Jørgen ansat ved Give Elementfabrik A/S som tegner og projektleder, hvor han også havde daglig dialog med kunder.

I August 2015 begyndte Jørgen som selvstændig og grundlagde JJ Byggeservice, med tanke om at flytte fokuset fra murerarbejde og tegneopgaver til energirådgivning og energimærkning.

Mine uddannelser 

  • Murer i 1999
  • Rørlægger i 2011
  • Bygningskonstruktør i 2012
  • Termografi i 2015
  • Blower Door i 2015
  • Energirådgiver i 2016

Om JJ Byggeservice

JJ Byggeservice har stor fokus på at få en ordentlig dialog med kunderne, så de kan føle sig trygge ved, at JJ Byggeservice kan udføre et godt stykke arbejde for dem. JJ Byggeservice lægger vægt i god kvalitet frem for kvantitet, da det at skal have lavet noget om i ens bolig, er noget meget personlig og gerne skulle give bygningen sit eget præg og give en tilfredsstillelse i mange år.

JJ Byggeservice - Engvej 44 - 7490 Aulum - Tlf.: +45 27 59 72 44 - info@jjbyggeservice.com