RÅDGIVNING

JJ Byggeservice tilbyder rådgivning i alle byggeriets faser
indenfor tegnearbejde og byggeplads styring

Planlægning

I et byggeprojekt er det utrolig vigtigt at få sammenspillet mellem de enkelte fagentreprenører, som fx elektrikere og tømre, til at fungere optimalt, da dette vil føre til et bedre resultat. Hvis ikke planlægningen er tilstrækkelig kan dette medføre større omkostninger, udskudt tidsplan og forværre arbejdsmiljøet.

Hos JJ Byggeservice har vi stor erfaring med at benytte planlægningsmetoden NET planlægning, hvor man fra start pensler hele byggeprocessen ud med alle enkelte opgaver, så ingen af disse bliver overset.

Tegninger

Det er utrolig vigtigt at lave et ordentligt tegningssæt, så der ikke opstår misforståelse mellem håndværkere og bygherre. Her går JJ Byggeservice meget op i at indlede projektet med et personlig samtale, hvor man gennemgår alle af kundens krav og behov til deres kommende bygning. Under samtalen bliver punkter som økonomi og vedligeholdelse vendt, for hurtigt at finde rammerne for projektets størrelse. Desuden inspicerer rådgiveren byggegrunden, i forhold til terræn forskelle og placering af den kommende bygning. Efter denne samtale vil der være et forløb hvor rådgiveren visualiserer krav og behov, samt placering, hvorefter man tilpasser disse for at kunne realisere projektet. Efter en byggetilladelse er givet, udarbejdes et tegningssæt til de forskellige håndværkere til tilbudsgivning.

Materieralevalg

Til et byggeprojekt er det vigtig at finde de helt rette materialer som overholder kundens krav og behov. Her er det vigtig at tage højde for pris, kvalitet og vedligeholdelse. Det kan nemlig ikke altid svare sig at vælge de billigste materialer, da der kan være større omkostninger ved vedligeholdes af disse.

Byggepladsstyring

På en byggeplads er det vigtigt at der er et godt overblik, så byggepladsen hele tiden har det rigtige flow. Her er det vigtigt at afholde byggemøder, hvor projektets gang diskuteres og struktureres. Eksempelvis er det vigtigt at tilkalde den rigtige håndværker på det rigtige tidspunkt, for både at holde økonomien nede og overholde projektets tidsplan.

På disse byggemøder gennemgåes også byggepladsens sikkerhedsforhold.

Som bygherre rådgiver udfører man også kvalitetssikring, hvor de enkelte faggrupper får udleveret kvalitetsstyrings mapper, så grupper kan holde disse ajour.

JJ Byggeservice udfører også 1 og 5 års gennemgang til både private bygherre og professionelle håndværkere.

HUSK!

JJ Byggeservice udfører også 1 og 5 års gennemgang til både private bygherrer og professionelle håndværkere.

JJ Byggeservice - Engvej 44 - 7490 Aulum - Tlf.: +45 27 59 72 44 - info@jjbyggeservice.com